WCK Logo

ARCHIWUM AKTUALNOŚCI

27-28 września 2019 r.
Folwark Wąsowo
ul. Poznańska 2, Wąsowo

 

Przedstawiciele WCK w Komitecie Naukowym.

Tematyka konferencji:

Wykłady naukowe i technologiczne dotyczące innowacji, w tym działania:

- „Współpraca” (PROW2014-2020) oraz wykład LGD dotyczący przetwórstwa

- Wykłady praktyczne, wygłaszane przez Przedsiębiorców ze wskazaniem innowacji produktowych i procesowych

- Panel dyskusyjny dotyczący problemów lokalnego przetwórstwa bazującego na produktach ekologicznych oraz możliwości podjęcia współpracy przez podmioty naukowe, przetwórcze i doradcze

- Warsztaty praktyczne


SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ ZE SPRAWOZDANIEM Z KONFERENCJI !

 


 
Załączniki:
Pobierz plik (Harmonogram_Konferencji.pdf)Harmonogram Konferencji 27-28.09.2019[ ]135 kB
Pobierz plik (Informacja_na stronę_partnerów_projektu.pdf)Informacja na stronę partnerów projektu[ ]242 kB
Pobierz plik (Sprawozdanie_z_konferencji.pdf)Sprawozdanie_z_konferencji.pdf[Sprawozdanie z konferencji „Innowacje w przetwórstwie z wykorzystaniem produktów ekologicznych”]106 kB